halsa

45 minuter löparglädje

av Terese Alvén i kategorin Löpning den

Redo för löpning!

Jag skriver detta inlägg full av löparendorfiner. Åh vad jag älskar att det är vår och att snön, isen och slasken är borta från Hagaparken. Nu kunde jag njuta av 45 härliga löparminuter på grusvägar längst med vatten och mellan skogens träd utan att hoppa mellan vattenpölar och ta det lugnt på isfläckar.

Då det var ett tag sedan jag sprang i Sverige var jag lite osäker på mitt klädval. Hur mycket kläder var lagom? Till slut blev det sport-bh, en tunn långärmad tröja från Icebreaker och vinterns löparjacka från Nike. På benen löpartights från Casall och compressionsstrumpor från GoCoCo. Jag tog inte några vantar eller någon mössa. Hade hörlurar som värmde öronen och försåg mig med Melodifestivalens alla hits när jag sprang och händerna värmdes tillräckligt av jackan som har tumhål. Det blåste en del och det var kyligt till en början, men när jag väl fått upp värmen var det behagligt utan att bli för varmt. Jag valde tillräckligt med kläder för dagens runda.

Värmande hörlurar och sköna strumpor.