tavlingar

Tävling: vinn 8 träningslinnen från Daily Sports

av Terese Alvén i kategorin Tävlingar den

Veckans sista tävling innehåller ett färgsprakande paket som fyller på din träningsgarderob rejält. Vad sägs om att vinna åtta träningslinnen från Daily Sports! Förra året plåtades jag för Daily Sports katalog och webbilder. De har snygga och bekväma kläder för träning och jag är glad över att kunna tävla ut ett gäng träningstoppar i storlek M i dagens tävling.

Visst älskar vi snygga träningskläder?!

Visst älskar vi snygga träningskläder?!

I paketet ligger hela åtta(!) toppar, perfekt för hela veckans träning … och kanske lite till. Plaggen är så fina att flera av dem lika gärna går att använda i en sportig vardagsstil.

Vinn ett paket med åtta träningslinnen från Daily Sports!

Vinn ett paket med åtta träningslinnen från Daily Sports!

Tävla om träningstopparna från Daily Sports

  • Gilla min sida på FB
  • Skriv en kommentar till detta inlägg och svara på frågan vad du vill träna i de nya kläderna
  • Motivera varför just du ska vinna plaggen
  • Senast 16 juli behöver jag ditt svar, då utser jag en vinnare och meddelar i bloggen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Lycka till!

Från plåtning med Daily Sports förra året.

Från plåtning med Daily Sports förra året.


Linda Assarsson

Jag skulle vilja och behöva motivation och pepp till min styrketräning, som jag ofta prioriterar bort till förmån för löpning och cykel, och nya kläder är ju bästa peppen 🤗🤗

Mirja

Löpning och styrketräning skulle det definitivt bli i dessa snygga linnen. Däremot är jag, tyvärr, dålig på att prioritera in yoga/pilates/core – pass, så om jag vinner, är minst åtta dylika pass inbokade 😊.

Anki

Jag skulle framförallt träna styrka och rörlighet i dem då det blir mycket fokus för mig på det de närmsta månaderna. Tänk att få använda kroppen som redskap vid ett härligt styrkepass ute i det gröna för att sedan avsluta med en lång härlig stretch medan sommarens solstrålar lyser upp dagen. Det är drömpasset för mig så här års!
Jag hoppas vinna dessa då jag verkligen skulle behöva uppdatera min träningsgarderob då det är mycket jag inte längre kan ha. Att vinna dessa vore därför helt fantastiskt! 💕

Petra

Jag älskar att löpträna men för tre veckor sedan födde jag den allra finaste dottern. Nu blir det långa promenader i väntan på att kroppen återhämtat sig så pass att jag kan springa med min dotter i vagnen och sonen på cykel. Det skulle vara fint att få nya träningskläder att inleda mitt nya liv som aktiv mamma till två fina barn.

Kommentering är avstängd.