tavlingar

Tävling: Vinn bokpaket med hälsoböcker

av Terese Alvén i kategorin Tävlingar den

Vi är inne på näst sista tävlingsdagen för denna gång. Dagen vinst har jag själv sponsrat och jag tävlar ut ett paket med mina egna böcker. Vinnaren får alltså 4 böcker: VIKTIG – från matmissbrukare till träningsförebild, JÄTTEVIKTIG – att må bra efter en ätstörning, Träna tillsammans med familjen och Träna tillsammans med Tia. Perfekt att sjunka ner i en hammock eller hängmatta för att läsa i sommar. I två av böckerna finns grymma tips på hur du kan träna tillsammans med familjen och i två av böckerna får du tips som stärker dig själv och förhoppningsvis får dig att inse att lyckan inte sitter i kilona utan att du duger precis som du är.

Vinn de fyra böckerna jag hittills har skrivit och publicerat.

Vinn de fyra böckerna jag hittills har skrivit och publicerat.

Tävla om mina böcker

  • Gilla min sida på FB
  • Skriv en kommentar till detta inlägg och svara på frågan vilken av böckerna ovan som är min självbiografi
  • Motivera varför just du ska vinna bokpaketet
  • Senast 16 juli behöver jag ditt svar, då utser jag en vinnare och meddelar i bloggen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Lycka till!


Johanna

Hej!
Boken Viktig – från matmissbrukare till träningsförebild är din självbiografi.
Jag skulle vilja vinna bokpaketet för att jag själv lider av ätstörningar med träningsmissbruk men älskar i grunden att träna. Har dock genom åren tappat vad som är ett sunt motionerande och rörelseglädje. Jag och min sambo är på väg att bilda familj och min rädsla är att förmedla min hets till vårt kommande barn och ge dem en osund syn på träning och mat. I dagsläge har jag tagit paus från träning för att kunna återupptäcka just rörelseglädjen och våga träna utan prestation. Jag tror att dina böcker skulle vara en stor inspirationskälla på vägen och ge mig mer kött på benen och lite vägledning i både mitt egna tränande men också tillsammans i vår nya lilla familj.
Tack!

Kommentering är avstängd.