tavlingar

Tävling: Vinn startplatser till Tjejmilen för dig och en vän

av Terese Alvén i kategorin Tävlingar den

I dagens vinstpott ligger startplatser till Tjejmilen, Sveriges största event för tjejer. Två vinnare vinner startplatser till sig själv och en vän (så totalt fyra biljetter tävlas ut). Jag kommer såklart att vara på plats och heja fram alla grymma tjejer som springer, kommer blir en fantastisk dag.  Vinn biljetter och sikta mot ett härligt mål efter sommaren, perfekt morot för sommarträningen.

Andra som springer loppet i år är bland annat Mia och Peg Parnevik, och på After Run uppträder artister som Robin Bengtsson och Wiktoria … denna löparfest vill du inte missa!

Jag har sprungit Tjejmilen flera gånger, här är jag mitt i loppet under Tjejmilen 2014.

Jag har sprungit Tjejmilen flera gånger, här är jag mitt i loppet under Tjejmilen 2014.

Tävla om startplatser till Tjejmilen

  • Gilla min sida på FB
  • Skriv en kommentar till detta inlägg och svara på frågan vilket fält det är som Tjejmilen har sitt start- och målområde på
  • Motivera varför just du och din vän ska vinna startplatserna
  • Senast 16 juli behöver jag ditt svar, då utser jag en vinnare och meddelar i bloggen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Lycka till!

After Run med grymma artister som Robin Bengtsson, Wiktoria med fler.

After Run med grymma artister som Robin Bengtsson, Wiktoria med fler.


Therese Bergström

Gärdet

Det här vill jag inte missa! Om jag vinner vill jag bjuda min med min vän Kicki som bor i Ö-vik. Hon har sedan nyår kommit igång med sin träning och en tjejmil att se fram emot skulle ge henne ytterligare motivation att röra på sig.

Kommentering är avstängd.