En av våra favoriträtter här hemma är tunnbrödsrulle med korv, hemlagad potatismos, räksallad och isbergssallad, en riktig klassiker i snabbmatskiosken, men att göra den hemma blir både godare och bättre – då du själv kan välja vilken korv du vill ha och hur mycket du vill ha av allt. Näringsmässigt kanske inte den bästa middagen, men som med allt handlar det om variation, och ibland njuter vi väldigt mycket av att äta denna rulle. Igår gjorde jag en variant där jag valde quornkorv. Den lite kryddiga quornkorven ger god smak till rullen.
Koka potatis och stek quornkorv. När potatisen är mjuk, mosa den, ha i vitpeppar, salt, en skvätt mjölk och en klick smör. Mosa runt, låt gärna lite potatisbitar finnas kvar så det blir struktur i moset, det tycker i alla fall jag är godast. Hacka isbergssallad.
Fram med tunnbröd och lägg på alla ingredienser: korv, potatismos, räksallad, isbergssallad och eventuellt en klick senap. Rulla ihop och njut av din krämiga tunnbrödsrulle.
Detta är ett inlägg skrivet i samarbete med Quorn.