Tack för att ni springer för mig

av Jane Haglund i kategorin Terese Alvén, Hälsa den

Jag får även den här gången hjälp av Jane och Glenn att skriva det här inlägget.

Jag vill börja med att säga att jag är glad, rörd och tacksam av allas engagemang och bidrag till insamlingen Spring för Terese på Cancerfonden, skapad av min vän och influencerkollega Helena Olmås. Det stärker att ni är så många som tänker på mig, springer för mig och bidrar till cancerforskning.

Sedan mitt senaste inlägg så har vi kastats mellan hopp och förtvivlan, men nu har vi i alla fall landat i att jag har fått min första dos cytostatika. Den fick jag i fredags. Samtidigt kämpar vi på med andra följder av sjukdomen, vilket även det har lett till en ny operation, som gjordes i tisdags och som enligt läkarna gick bra. Nu återstår bara att vänta och se effekterna av den åtgärden.

Jag tar andetag för andetag och vill igen tacka för allt stöd ni ger mig. Det betyder mycket. Jag får mycket uppläst för mig, men jag orkar själv inte vara vid skärmar och orkar inte svara på allt.

Fortsätt springa för mig.
#fuckcancer


[…] Från typ 2,2-2,3 mil och framåt är det så väldigt, väldigt jobbigt. Nu börjar det till råga på allt att regna – och regnet rinner ner i mina ögon tillsammans med mascara och svettdroppar. Det svider, jag blir snurrig, jag känner mig totalt slut och jag börjar gråta. Nu tar jag mina första gångsteg och så fortsätter det ett tag. Mellan 2,9 och 3 mil är det katastroftrist. När jag ser 3-milsmarkeringen närma sig får jag ny energi (har också mina salta nappar som livräddare). Jag sätter också “Fight song” på repeat, och tänker att jag om inte annat måste ta mig i kragen med mantrat #springförterese. […]

Kommentering är avstängd.