kosttips-recept

Varmt och svettigt

av Terese Alvén i kategorin Kosttips & recept, Barn & Familj den

Lunch i skuggan.

Lunch i skuggan.

Jag börjar förstå vad folk menar med att gravida tycker det är jobbigt i värmen. Idag har det varit hemskt varmt. Det känns som att luften står stilla och jag svettas konstant. När jag var på lunchdejt med fina Ann-Sofie som jag lärde känna under Workout Åre blev det endast en kalkonsmörgås och ett glas juice till lunch. Värmen gör mig inte direkt hungrig.

Efter en stillsam promenad med Ann-Sofie och hennes ettåriga dotter sitter jag nu framför datorn med ett stort glas svag citronsaft med en massa is i. Underbart! Tror att jag får hålla mig i skuggan resten av dagen. Att sätta mig på balkongen är inte att tänka på. Den är just nu en bastu. Saknar skärgården lite …