traning

TRX-träning för gravida

av Terese Alvén i kategorin Träning, Barn & Familj den

Åh! Känner mig helt lycklig och träningsendorfinhög efter en fantastisk träningstimme med Pernilla Gunnskog på SATS Spårvagnshallarna. Pernilla guidade mig igenom ett skönt och lagom utmanande träningspass med TRX för mig som gravid. Alla övningar som vi körde är såklart perfekta även för icke-gravida, men med hjälp av olika fotförflyttningar och olika vinklar så kan även de med bebis i magen träna effektivt utan att överanstränga sig.

Förutom övningar med det vanliga TRX-bandet blev det träning med TRX-rip som jag blev lätt förälskad i när jag var på IDEA i somras. (Jag kommer visa några av mina favoritövningar med TRX-bandet inom kort i bloggen.)

Efter passet köpte jag med mig en ”Oh my god”-smoothie från juicebaren vid SATS reception och promenerade hem. Tack för skön träning Pernilla!