mode-trender

Tre träningsjackor hösten 2012

av Terese Alvén i kategorin Mode & Trender den

Det finns många snygga träningsjackor på marknaden just nu. Här är exempel på tre med lite olika stilar. Alla funkar bra att träna i och är sköna. Sedan är det din personliga stil som avgör vilken som passar dig bäst.

För den som gillar färg har bland annat Casall en rosa skön jacka. Vindtät, sköna muddar i ärmsluten med hål för tummen samt reflexer på ryggen och magen. Jackan finns även i svart för den som inte gillar rosa lika mycket som jag gör.

Craft jobbar alltid mycket med funktionen och har vältestade kläder. Deras mörklila löparjacka med turkosa detaljer som ingår i höstens kollektion är smidig och har bra muddar vid ärmsluten. Däremot hade jag gärna sett en något högre krage och en lite längre jacka. Hade den varit ett par centimeter längre hade den suttit perfekt på mig – även när jag räknar bort gravidmagen.

För den som vill ha en tuffare stil och synas i löpspåret lockar Röhnisch med en blank feminin jacka med lite extra puff vid axlar och ett snyggt snitt i ryggen. Stort plus i kanten får den inbyggda visselpipan i ena mudden. Perfekt om olyckan skulle vara framme. Jackan finns i svart och rött.