traning

Träningssummering v 5 och träningsplanering v 6 – kom igen nu kroppen …

av Terese Alvén i kategorin Träning den

Kom igen nu kroppen! Nu har du varit sjuk och seg i ett par veckor. Börjar allvarligt tröttna på det här. Jag har i alla fall tagit det supermegalugnt den här veckan. Förutom träningen har jag även jobbat hemifrån två dagar där jag ena dagen låg raklång i sängen och jobbade. Hade ingen kraft. Men nu mot slutet av helgen börjar jag i alla fall känna mig piggare även om en del hosta lever sig kvar. Även om inte jag har kunnat träna har i alla fall barnen haft roligt med rörelse, Charles spelade sin första tennisturnering, Tilde gick på gymnastik och vi hade fredagsdisco hemma. Nästa vecka väntar en hel del tennismatcher för min del, så det är bäst att förkylningen ger sig vika NU.

Sonens första tennisturnering. Han hade så roligt samt vann fyra av fem matcher.

Sonens första tennisturnering. Han hade så roligt samt vann fyra av fem matcher.

Träningssummering v 5

Mån – vickar bort min cykelklass, så det blir vilodag (sjuk, vilodag)
Tis – vilodag, promenad? (sjuk, vilodag)
Ons – vilodag, promenad? (sjuk, vilodag)
Tors – tennis (sjuk, vilodag)
Fre – cykel 45 min, tennis (gick på tennis och tog det lugnt men vickade bort den tuffare cykelklassen)
Lör – kort löprunda (vilodag)
Sön – styrketräning (runda utomhus med rask promenad och lätt jogg)

Känsla: Så segt, hatar att vara sjuk och inte kunna göra det jag ville. Har suttit lugnt i båten, men nu börjar det spritta i benen och träningslusten gör sig påmind. Är ändå ytterst tacksam att jag de flesta av årets dagar är frisk och att det var länge sedan som jag var sjuk och det höll i sig så här länge.

Träningsplanering v 6

Mån – cykel 45
Tis – tennismatch
Ons – lunchträning, löpning eller styrketräning
Tors – tennismatch på kvällen
Fre – tennis
Lör – långpass om jag får barnvakt samt om kroppen känns pigg för detta alternativt tennismatch om jag går vidare i min turnering …
Sön – vilodag

Alla barn fick medalj.

Alla barn fick medalj.