traning

Träningssummering v 34 och träningsplanering v 35 – veckan efter ultraloppet

av Terese Alvén i kategorin Träning den

Jag har mått som en prinsessa i kropp och sinne senaste veckan, hög på endorfiner efter mitt ultralopp. När jag födde Charles blev jag helt hög på känslan och kände ”jag är född för att föda barn”. Liknande kände jag nu – ”jag är född att springa och mysa långa sträckor”. Älskar hur allt tufft som pågick under själva loppet bara försvinner ur mitt medvetande och allt jag minns är hur fantastiskt jag mår, och mådde. 

Transportspring till jobbet, här kändes kroppen något seg så jag bestämde mig för att bromsa till helgen.

Transportspring till jobbet, här kändes kroppen något seg så jag bestämde mig för att bromsa till helgen.

Träningssummering v 34

Mån – cykel 45 (check)
Tis – lugn morgonjogg 5 km (check)
Ons – löparcoach ihop med Charlotta Fougberg (check)
Tors – transportspringa till jobbet (check)
Fre – cykel 45, tennis (check och check)
Lör – morgonjogg (nix, valde att promenera och vila)
Sön – vilodag (check)

Känsla: Träningsmotivationen har varit superhög, kroppen behöver dock vila, men jag har haft svårt att bromsa … dock valde jag att sänka ambitionen ordentligt till helgen, lördag och söndag fick bli vilodagar med endast ett par kortare promenadinslag.

Träningsplanering v 35

Mån – cykel 45
Tis – transportspringa till jobbet
Ons – intervaller
Tors – tennis x 2
Fre – cykel 45, tennis
Lör – Tjejmilen
Sön – vilodag

Löpning ihop med Charlotta Fougberg på en träningsträff inför Tjejmilen.

Löpning ihop med Charlotta Fougberg på en träningsträff inför Tjejmilen.