traning

Träning gånger tre

av Terese Alvén i kategorin Träning, Kosttips & recept den

Gårdagens goda frukost.

I utlandet tycker jag det är rätt vanligt med hotell som har en kock vid frukosten för att göra omelett eller liknande till gästerna. Men i Sverige är det inte lika vanligt. På Clarion Hotel Post i Göteborg fanns det däremot en kock som stod redo att leverera omeletter efter önskemål. Det fanns ett stort utbud av ingredienser och jag valde ost, tomat och stekt svamp i min. Underbart gott till frukost. Detta får gärna fler hotell införa tycker jag.

Men det var gårdagens frukost det. Idag är det i vanlig ordning hemmafixad frukost med yoghurt och müsli innan morgonens träning och smörgåsar och juice efter passet. Efter två dagar med mycket stillasittande blir det idag väldigt mycket motion. Jag har redan instruerat ett cykelpass och även ikväll instruerar jag. Mitt på dagen väntar även en pressträff där vi ska springa, så det är bra att jag har vilat i två dagar.