halsa

Test av TomTom Golfer 2

av Terese Alvén i kategorin Golf den

Golfsäsongen i Sverige börjar närma sig sitt slut, men jag försöker krama ut det sista. Nästa helg blir det jobb, så igår tog jag en halvdag ledigt och spelade en … Läs mer

Golf i höstsolen. Outfit: Daily Sports

Golf i höstsolen. Outfit: Daily Sports

Golfsäsongen i Sverige börjar närma sig sitt slut, men jag försöker krama ut det sista. Nästa helg blir det jobb, så igår tog jag en halvdag ledigt och spelade en runda tillsammans med Glenn. Det blev en härlig eftermiddag i höstsolen. Skönt att få spela i kortärmat mitt i september.

Test av TomTom Golfer 2.

Test av TomTom Golfer 2.

Jag passade på att testa en ny golfklocka, TomTom Golfer 2. Jag springer ofta med TomToms löparklocka Spark på armen men hittills har jag inte använt tekniska hjälpmedel på golfbanan även om de flesta använder kikare eller klocka för att få exakta avstånd. Att hålla på att gissa avstånd håller dock inte när jag börjar bli bättre på mitt spel och har koll på hur långt jag slår med mina olika klubbor.

Att använda klocka var supersmidigt. Banan kom upp automatiskt i klockan, den visade avstånd till greenen, hinder på vägen samt räknade mina slag. Ser fram emot fortsatt testande och håller tummarna att det blir ytterligare ett par rundor innan säsongen är slut. Klockan har info från 40 000 golfbanor i världen, blir golfsugen bara jag får höra hur många olika banor det finns … även om jag aldrig kommer kunna testa dem alla. Att bara få njuta av några timmar ute i naturen samtidigt som jag får utmana mig med golfspel räcker gott och väl. Att spela bra är alltid roligast, och med bra hjälpmedel ökar förutsättningarna för en bra golfrunda.

Golf i höstsolen. Outfit: Daily Sports

Golf i höstsolen. Outfit: Daily Sports

Mellanmål efter nio hål - god Råbar med smak av hallon, lakrits och salt.

Mellanmål efter nio hål – god Råbar med smak av hallon, lakrits och salt.

Test av TomTom Golfer 2. Här ser ni avståndet till green på hål nummer 1.

Test av TomTom Golfer 2. Här ser ni avståndet till green på hål nummer 1.