halsa

Sista dagen – och förhoppning om fredagsfys

av Terese Alvén i kategorin Hälsa den

Fler än jag som har sista dagen på jobbet idag (typ ledig i alla fall – lämnar kontorsstolen men tar med datorn till sommarstugan)? Regnet smattrar utanför fönstret just nu, men väderprognosen lockar med att värmen kommer – kanske att det blir fint redan till helgen? Hoppas det. Det väntas nämligen både golf och Nike Women’s 10 K Stockholm imorgon, två aktiviteter som jag gärna genomför med bra väder. Är det fint väder ikväll blir det även tennis ute på tomten när jag och Glenn drar till sommarstugan. Håller tummarna för det. Gissar att jag kommer ha en hel del spring i benen efter några timmars jobb framför datorn. Är ju van vid fredagsfys på morgonen, men idag har jag varken tennisträning eller cykling. Igår körde jag sista löppasset inför tävlingen imorgon, idag blir det rätt lugnt, förutom eventuell tennismatch ikväll.

tennis

Förra gången jag spelade tennis på vår bana. Ser fram emot spel ikväll!