traning

Simma med musik

av Terese Alvén i kategorin Träning, Inspiration den

sony1

Jag älskar att träna till musik, det ger mig mer kraft och inspiration under träningen. När jag exempelvis springer utan musik hör jag mig själv flåsa och då blir jag tröttare än när jag springer och mer lyssnar på musikens puls än mina flåsande andetag.

På semestern blir det väldigt mycket simning, dels för att det är en skön sport när jag har tillgång till en fantastisk pool, och dels för att det är ett bra alternativ nu när jag inte riktigt får springa för min höft.

Som tur var fick jag med mig en vattentät mp3-spelare från Sony att testa när jag simmar. Jag har fyllt den med allt från Celine Dion till Peter Jöback och Sonja Aldén. För även om jag vill simma till musik, vill jag simma till ballader, sköna röster och ljuva toner. Den mer drivande musiken spar jag till löpningen.

Hörlurarna sitter bra på huvudet och det är smidigt att ändra låtar och volym utan att ta av sig dem. Trodde det skulle vara krångligare, men jag är positivt överraskad av mp3-spelaren. Lite synd att jag inte kan lyssna på Spotify, lyssnar nästan alltid direkt från mobilen annars, men det här är ett bra alternativ i badet.

sony2