mode-trender

Röhnisch AW14 – träning och golf

av Terese Alvén i kategorin Mode & Trender, Golf den

Röhnisch AW14

Jag har ju redan tjuvkikat på Röhnisch kläder som kommer nästa vår (så snyggt!) då jag var med på deras plåtning tidigare i veckan, men redan till hösten kommer grymma kläder. Röhnisch fortsätter att vara duktig på mönster och detaljer. I höstens kollektion har de däremot vågat gå ännu längre och har mer mönster på tights, jackor och toppar. Älskar skogsmönstret som finns på tights, väska, jacka, tröja och topp. Kanske inte att ha på sig allt samtidigt, men ursnyggt på ett eller två plagg. Gärna i kombination med den bubbelgumsrosa jackan.

Röhnisch AW14

Färgskalan går i petrolblå/grön till gul, bubbelgumsrosa samt gråa toner. Jag spanade såklart även in golfkollektionen och den hade också ljusa glada inslag trots att kläderna är till för spel under hösten (hoppas på en fin höst, men annars finns även bra regnkläder i kollektionen).

Röhnisch AW14

Favoritplagg var allt med skogsmönstret, en rosa långärmad tröja med luva till löpturen, den rosa jackan, den gula golfvästen (och den ljusgrå), myströjan i beige med spets och den svarta ridinspirerande golfjackan nedan. Något jag däremot inte kommer ha på mig är deras catsuit som skymtar längst ner till höger. Även Adidas kommer med en variant till hösten, har testat en liknande modell för ett par år sedan, och nej, det är inte riktigt min stil.

Röhnisch AW14

Röhnisch AW14