mode-trender

Nike ss14 och NTC Tour

av Terese Alvén i kategorin Mode & Trender den

nike_ss14

Det är dags för årets träningsparty i Globen. Ikväll, imorgon och på söndag är det fullt ös, adrenalin, endorfiner, svett, mjölksyra och glada miner som tusentals tjejer och killar kommer få uppleva. Jag kommer delta ikväll under NTC Tour där jag ska träna Gym, Urban Dance samt ett HIT-pass. Grym start på helgen! Sedan är det The Blast resten av helgen. Men dit ska jag inte i år. Jag nöjer mig med all energi som kvällen kommer bjuda på.

Nu på morgonen var jag på Nikes pressfrukost där Kelly Tweeden, Vice President of Global Design inom Womens Training på Nike, pratade om årets träningskläder och skor. Nike ligger i framkant när det kommer till funktion och design i kläderna, de vågar testa häftiga färger och mönster och de har totalt 600 designers i sitt team. Ett av deras senaste projekt är att lansera tights i limited edition i deras webbshop. Ofta tar tightsen slut inom 24 timmar. De är otroligt populära. De färgglada tightsen ni ser ovan är exempel på detta, dessa finns att köpa nu.

Andra plagg att spana på inom Nikes kollektion är deras seamless-linje, tunna luftiga linnen och såklart alla tights i olika färger, mönster och tryck som finns i deras ordinarie sortiment.

nike_ss142