skonhet-hudvard

Naturlig hudvård för känslig hud

av Terese Alvén i kategorin Skönhet & Hudvård den

weleda

Weleda bjöd igår in till en god vegetarisk lunch på Gamla Orangeriet i Bergianska Trädgården. På vägen ut blev vi i bussen guidade i en kort mindfulness-övning. Tänk att det kan vara så effektivt att stänga ögonen några minuter, vara i nuet, fokusera på andningen och hur kroppen känns just där och då. Så skönt att jag somnade till lite halvt – men det gjorde också att jag var riktigt pigg när vi var framme.

Weleda har länge varit ett av mina favoritmärken, jag älskade deras gravidolja när jag väntade barnen och jag är ett stort fan av deras fräscha citrusserie samt alla deras handkrämer. I år lanserar Weleda en massa nyheter, nu är de aktuella med Almond Sensitive Body Care, en utveckling av deras produktserie för känslig hud. Produkterna innehåller ekologisk mandelolja som hjälper huden att återfå sin naturliga balans och formulan dämpar irritation och rödhet.

Ju äldre jag blir desto mer tänker jag på vad jag utsätter mig själv för, och vårt största organ – huden – vill jag vara snäll mot då jag vill vara snäll mot mig själv. Weleda har certifieringen Natrue, den strängaste certifieringen inom naturlig och ekologisk hudvård, det tycker jag känns bra både mot mig själv och mot naturen.

weleda almond sensitive skin