halsa

Mitt i veckan – leva i nuet och blicka framåt

av Terese Alvén i kategorin Hälsa den

Tennis i solnedgång

Onsdag, mitt i veckan och en massa inspirerande jobb. Jag älskar att jobba med det jag gör – vara inspiratör inom träning och hälsa, skriva artiklar, vara webbredaktör och skriva böcker – samtidigt längtar jag just nu ut till sommarstället. Få påta i trädgården, titta på barnen som springer runt och utforskar allt från en liten myra till att leka på grusgången, sitta vid vårt nyköpta slagbord och formulera tankar till text och spela tennis i solnedgången. Älskar de magiska kvällarna på landet med glödande sol. Så här såg det ut härom kvällen när jag gjorde ett naivt försök att fånga magin på bild.

Nu har jag precis inlett denna onsdag med tennis utomhus, dock inte på landet utan på tennisklubben inne i stan. Snart ska jag instruera StrongMama och sedan väntar presslunch med Weleda och några timmars frilansjobb. En härlig jobbdag helt enkelt. Den magiska solnedgången spar jag i mitt minne till nästa gång vi åker ut till landet. Vad vore livet utan att längta till saker? Leva i nuet – absolut! Men jag mår även bra av att ha saker att se fram emot, stort som smått, på nära håll och längre fram i tiden. Det driver mig framåt.

Tennis i solnedgång