halsa

Från prattempo till pulsökningar i trappor och backe.

av Terese Alvén i kategorin Löpning den

Idag startade jag min sista arbetsdag med en fantastisk morgonjogg tillsammans med Glenn. Från prattempo till pulsökningar i trappor och backe. Barnen sov borta över natten och då passar vi  ofta på att springa tillsammans. Det blev en runda på 10 km genom ett galet vackert Stockholm. Särskilt i morgonljus med tomma gator innan turister och storstadsbor vaknat. Idag tog färden oss längs med Drottninggatan, genom Gamla Stan, runt Skeppsholmen och en sväng till Vanadislunden. Vilken lyx att få ha detta som sin träningsanläggning på morgonen.

Sista dagen på jobbet innan semestern. Även om en del jobb följer med på min ledighet, kommer fortsätta blogga bland annat, så känns det skönt att byta miljö och mötas av dagar utan tider att passa och möjlighet att ta dagarna som de kommer. Mitt mål med mina semesterveckor är att komma ner i varv, hitta lugn samt att göra sådant jag känner för. Jag vill ge lite kärlek åt mitt romanprojekt jag påbörjade förra sommaren och som jag nu håller på att redigera för fullt. Men för att kunna göra det behöver jag tid att tänka, och det får jag på semestern. Längtar efter det. Jag vet sedan tidigare att jag skriver bäst ute på landet.

Nu ska jag bocka av min lista på saker som ska vara klara innan semestern och sedan drar vi ut till landet. Vilken härlig fredag, fint väder är det till och med. Som ni hör … jag är pepp idag!

Från prattempo till pulsökningar i trappor och backe.

Från prattempo till pulsökningar i trappor och backe.