halsa

Löpning med TomTom gps-klocka

av Terese Alvén i kategorin Löpning den


Snygg klocka från TomTom som satt fint på handleden. Fanns även en modell med rosa detaljer som jag suktade lite efter …

Tidigare idag joggade jag och Tilde (som fick åka i min löparvagn Chariot CX1 för första gången) till Rålambshovsparken för att möta upp ett gäng som skulle få testa nya multisportklockor från TomTom och springa med Rubin McRae och Malin Ewerlöf.

TomTom har tidigare stått för tekniken i Nikes löparklockor, men nu kommer de med en egen variant – dels en för löpning och dels en för multisport som förutom löpning funkar fint vid simning och cykling. Förutom att funktionen är viktig tycker jag att en klocka måste vara både snygg och skön för att jag ska använda den under träning, och det tycker jag att TomToms klocka är. Den är relativt tunn, har en stor och tydlig display och är lättnavigerad med enbart en stor knapp.

Jag ska springa mer med klockan i höst för att kunna utvärdera den, men första intrycket efter morgonens löparträff var positivt.


Tilde fick åka i löparvagnen Chariot CX1 för första gången. Gick bra tills hon blev för trött och ville sova …


Rubin McRae och Malin Ewerlöf höll i träningen.


Löpskolning.