inspiration

En fisk i vattnet

av Terese Alvén i kategorin Inspiration den

I poolen utanför mina föräldrars lägenhet.

I poolen utanför mina föräldrars lägenhet.

Så här glad är jag över att min magsjuka är borta (peppar peppar)! Idag har jag fortfarande tagit det försiktigt med maten och jag har varit rätt stilla hela dagen, men jag mår nästan 100 igen. Imorgon hoppas jag vara helt frisk och åter sugen på mat. Just nu äter jag bara för att jag känner att jag måste.

Nu har vi förresten flyttat från hotellet och in i mina föräldrars nya lägenhet där vi kommer att vara resten av vistelsen här i Thailand. Jag har upptäckt att de har en bra balkong att träna styrka på, så ni kommer nog att få se några bilder därifrån snart.

Tack för alla frågor förresten. Nu är frågestunden stängd för denna gång. Under veckan kommer jag att besvara det mesta, så håll koll i bloggen.