tavlingar

En dag kvar

av Terese Alvén i kategorin Tävlingar den

Spana in bloggen imorgon för att se vad som gömmer sig i första paketet!

Spana in bloggen imorgon för att se vad som gömmer sig i första paketet!

Imorgon drar jag igång med årets julklappskalender här i bloggen. Förra året var en succé och därför upprepar jag det hela i år – men med nya fräscha priser. Ända fram till julafton kommer ni att kunna tävla om allt från mat till träningskort, träningskläder, kroppsprodukter och mobiltelefon. Varje dag kommer en ny tävling som pågår i ett dygn. Veckans alla vinnare presenteras sedan varje måndag.

Det här är helt enkelt min julklapp till er. Då jag inte kan ge er alla något – förutom inspiration här i bloggen – hoppas jag på att i alla fall ha runt 60 glada vinnare när kalendern är slut.