halsa

Bröllopsdag – 5 år som gifta

av Terese Alvén i kategorin Hälsa den

6_60456376

Idag är det fem år sedan jag blev fru. Oj, så fort tiden går. Det har varit fem år med en massa känslor, lyckliga, kärleksfyllda, harmoniska och glädjefyllda, men även stundtals jobbiga och tuffa. Precis som det är i livet i stort. Det absolut bästa som har hänt och som jag känner tacksamhet för varje dag är våra underbara ungar Charles och Tilde. Idag kan jag inte ens föreställa mig hur livet skulle vara utan dem, och jag hoppas att jag aldrig får reda på det.

Ikväll firar vi tillsammans i vår lilla familj samt med några nära vänner och laddar för de nästkommande fem åren. Jag älskar dig min man (och tack för alla fantastiska överraskningar idag!).

Foton från Emelie Ohlsson.

26_60464349

28_60464965