test

Bloggforum – dag 1

av Terese Alvén i kategorin Blogg/webb, Event/konvent den

Inspirerande talare under intensiva timmar på Bloggforum.

Vilken fantastisk dag! Jag har fått äran att lyssna till inspirerande bloggkollegor och entreprenörer som har gett mig nya tankar och fått mig att se möjligheter istället för hinder. Även om man ofta tänker positivt behövs det ibland en annans synvinkel, historia och erfarenheter för att se hur man själv kan tänka och agera. Under Bloggforums första dag har jag bland annat lyssnat till Frida Ramstedt, Clara Lidström och Annakarin Nyberg som pratat ”Bloggar och business”, Isabella Löwengrip som berättat om sin resa genom livet, Monika Ahlberg som skrivit en massa receptböcker och som inspirerade hela publiken med sin passion för Rosendahls trädgård. Träning har jag också fått – i alla fall har skrattmusklerna fått jobba lite när roliga ståupparen och bloggaren Karin Adelsköld stod på scen.

Efter fem timmars föreläsningar blev det en trerättersmiddag i Clarion Hotel Posts restaurang, det är även här vi får bo i natt. Maten var helt okej, men tyvärr inte mer än så. Med tanke på det stora antalet matbloggare som fanns vid borden trodde jag den skulle vara lite mer speciell. Däremot är hotellet som vi bor på helt fantastiskt. Vi bor på tionde våningen med utsikt över Göteborg och allt är fräscht och flott.

Nä, nu är jag rejält trött och ska släcka lampan. Det är en dag imorgon också med nya bloggupplevelser och en massa mingel. Det är härliga människor jag träffar här. Kul att höra hur det ser ut i andra bloggbranscher än tränings- och hälsobloggsvärlden. Själv läser jag ju väldigt olika genrar av bloggar.

Bloggmiddag - ceasarsallad, majskyckling, cheesecake.