mode-trender

Adidas (& Stella McCartney) aw14

av Terese Alvén i kategorin Mode & Trender den

Adidas aw14

Träningsmode AW14/15. Adidas och Adidas by Stella McCartney kommer i höst med kollektioner som påminner om varandra, och det är inte konstigt. Adidas har använt sig av en del designlösningar som Stella-linjen har och tagit dem till sin kollektion med nya färger och några justeringar (och lite billigare). Det går bland annat att se i plaggen med färgskiftningar (som behån ovan) samt färgblocken på de rosa/röda tightsen ovan som tillhör det vanliga sortimentet men fick mig med en gång att tänka på Stella-linjen. Hur som helst, snyggt är det i alla fall. Även på skosidan finns fina modeller, många med Boost-sulan.

Adidas aw14

Precis som Röhnisch har Adidas en helkroppsdräkt till hösten, ni ser den här ovan i ett mönster som förvirrar ögat lite.

Adidas fortsätter med sin Climachill-linje med fler plagg som får små metallpluppar på extra svettiga ställen för att kyla ner och som ni ser på bilderna kommer det en hel del olika mönster i höstkollektionen.

Och det är inte ofta jag visar herrkläder, men dyker något riktigt snyggt upp vill jag visa det – som jackan nedan. Jag tycker det är snyggt med rosa på killar och den gröna jackan med rosa tyg i luvan tror jag en hel del killar som annars inte använder färgen skulle våga sig på. Glenn – vad tror du? Kanske något för din garderob?

Adidas aw14
Snygg herrjacka i kaxig grön med rosa innertyg på luvan.